Pressmaterialet är skickat

Nu har vi fått hem det material som SVT har skickat ut till pressen om programserien. Som kort information om programmet skriver SVT följande:

Mot alla odds är en realityserie där 10 personer med olika funktionsnedsättningar ger sig ut på sitt livs äventyr. Tillsammans skall de under 24 dagar ta sig 150mil från Viktoriafallen i Zambia till Skelettkusten i Namibia. Utmaningen består i att trots svårforcerad terräng, extrema väderförhållanden och faror i form av vilda djur, vätskebrist och utmattning, tillsammans nå det det uppsatta målet. Alla skall med och ingen röstas ut. För att klara utmaningen måste deltagarna gemensamt övervinna både yttre hinder och sina inre begränsningar.

Premiär SVT1 måndag den 7 november kl. 20:00 (Del 1 av 8)

Det var också bilder på var och en av oss och en personlig beskrivning. På min beskrivning stod det:

Lena satt på cykel när en 12 ton tung lastbil körde rakt på henne. Hon flög flera meter och landade på andra sidan gatan. Lastbilschauffören såg henne inte utan körde rakt över henne. Lena gick så gott som helt itu.
-Ingen trodde jag skulle överleva. Jag hade så kraftiga blödningar och alla mina inre organ var drabbade. Men det var aldrig snack om att ge upp!
Fem månader på sjukhus. Blodtransfusioner och operationer. Ryggmärgskadan har förlamat hennes ben och hon är rullstolsburen.
-Jag är väldigt målinriktad. Det gäller att inte fokusera på hindren eller den ständiga smärtan- utan på alla möjligheter.
Lena är basketspelare och har bland annat spelat i ett av USA:s bästa damlag. Hon har även varit expertkommentator under Paralympics i Peking. Och Lena har ett syfte med att medverka i tv.
- Vi måste få bort konstiga fördomar och ränslor hos folk. Det är inte rätt att man diskrimineras bara för att man har en funktionsnedsättning. Det är klart att vi också skall vara med i tv!


pressmaterial

Nu vill man bara att allt skall börja!! hihi:)

Kommentarer
Postat av: Linnea

Lena! Visst var Viktoriafallet fantastiskt! Jag var där i vintras i var helt förundrad! Ska bli så spännande att följa er expedition! Säg till nästa gång du är du Gbg så vi kan ses! Kram

2011-10-12 @ 19:39:09
Postat av: Lena

Håller med Linnea! Det är sjukt coolt med Viktoriafallet!

2011-10-12 @ 23:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback