Om du kör på mig en gång till så slår jag dig!

Så lät det efter förra matchens seger över Norrbacka (annat rullstolsbasketlag i Stockholm) ifrån en av deras spelare mot mig. Om man tror att jag kommer bli mer timid på planen efter sådant hot har man helt fel;) Jag ser det som en komplimang när en halv meter längre kille verkligen har irriterat sig över mig som motståndare. Då har jag utfört mitt arbete i försvaret som jag ska.


Säsongen i Nacka har ju börjat riktigt trögt då vi har tappat två av våra viktigaste spelare till just Norrbacka. Husein Hadari som är en av Europas bästa spelare har nu blivit tränare för Norrbacka och kommer lämna ett stort hål hos oss. Trots det ser det ut som vi får ihop ett lag till glädje för många.


I lördags spelade vi mot Göteborg utan vår coach som var i England och vår viktigaste spelare Peter Kålström. Mot alla förväntningar så vann vi faktiskt och jag själv lyckades sätta ett par skott vilket kändes bra.


Tyvärr är det svårt att få igång en tjejträning i Stockholm. Jag kan inte förstå varför det skall vara så svårt att få ihop tjejer som vill röra på sig och samtidigt får det lättare i sitt vardagliga liv. Själv har jag märkt hur mycket det hjälpt mig att röra mig inte bara i vardagen utan genom att man utvecklas som person. Kanske beror det på att man inte når ut på ett bra sätt. Det borde göras någon slags utredning av det hela iaf.


För min egen del är jag sugen på att testa något annat förutom basketen så man kan ta sig till Paralymic på något sätt. Det suger att inte ha ett damlandslag så man får åka utomlands och spela.


Klicka gärna på länken nedan så kan ni kolla på en vanlig träning med Nacka HI


http://www.dailymotion.com/video/xb3lxb_baskettraning-nacka-hi_sport


Ha det gott och träna på i höstrusket!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är min Lena det! som sätter sig i respekt och tar uppretade motståndare som en komplimang :) kör på på det viset!

2011-10-24 @ 22:26:48
Postat av: Lena

Tack Malin! Vilken det nu är av alla Malin jag känner;)

2011-10-24 @ 23:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback